kulissza.cafeblog.hu

Tripla örömmel indul a tavasz

Gondolhatnánk, hogy az ExperiDance tagjainak rengeteg elismerésben van része. Hiszen Magyarország legsikeresebb tánctársulata évi 150 hazai előadásnál nem adja alább, ami egészen biztosan folyamatos reflektorfényt és tapsot jelent… A valóság azonban az, hogy táncosaink napi 8-10 órát töltenek a próbateremben, ha nincs előadás, előadásnapokon pedig akár 12-16 órát is készülnek. Ez egy kemény, zárt világ,… Tovább »

Első felvonás…

Színház az egész világ és táncos benne minden ember! Ez a tételmondat nem ferdítés, sőt!  Az állítás évszázadok óta a valóságban is megállja a helyét, hiszen ha belegondolunk, életünk során mindannyian eltáncoljuk a magunk szerepét.  A karaktereket, a legjobb rendezőtől a sorstól kapjuk, és csak rajtunk múlik, hogy a végén milyen alakítással zárul műsorunk, életünk… Tovább »

Szerelem első látásra…

Sokfajta szerelem létezik, van tini, van első, van plátói, de az én történetem ennél jóval összetettebb. Tárgya nem egy, konkrét, néven nevezhető jóképű latinvérű Don Juan, hanem egy globális, kortalan, mindent elsöprő érzés, melynek titkai évek óta a ”lelki fiókok” mélyén lapultak. 14 év után azt hiszem végre, itt az ideje, hogy fény derüljön arra… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!