kulissza.cafeblog.hu

Dacolunk a viharral is

Óriási vihar csapott le Siófokra abban a percben, amikor az ExperiDance tánctársulat színpadra lépett volna legfrissebb darabjával, a Gyöngyhajú lány balladájával a Hotel Európa szabadtéri színpadán. A 21 Omega slágert feldolgozó táncos musicalt nagyon sokan várták Siófokra, hiszen a romantikus történet pont a Balaton-parton, Siófok ikonikus helyszínein játszódik. Így viszont csak a nézők és a művészek menekülésére volt idő. 🙁

Ennek ellenére  folytatódik a nyári turné, sőt a tánctársulat sajátos módon alkalmazkodott az esőhöz: a szombat-vasárnapi zsombói előadásokon már speciális “ExperiDance esőponcsót” osztottunk a nézőknek, így mindkét előadás a rossz idő ellenére is teltházas volt. A védőruhát összesen 1200 rajongó öltötte magára, hogy megmentse az ExperiDance előadást. Köszönjük!

Az ExperiDance esőponcsót a néhány nap múlva kezdődő Factory Fesztiválon is bevetjük, már ha az időjárás szükségessé teszi. De mi biztosak vagyunk benne, hogy jó idő lesz, hiszen ez az ExperiDance első saját szervezésű nyári  szabadtéri fesztiválja!!!

Program (jegyvásárlás kattintásra):

Infók:

http://experidance.hu/fesztivaludvarunk

Esőponcsók Zsombón

Esőponcsók Zsombón

 

Factory Fesztiváludvar plakát

Factory Fesztiváludvar plakát

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!