kulissza.cafeblog.hu

Aki férjhez ment Ganxsta Zolee-hoz: Rimár Izabella, 2. rész

Első prózai szerepében debütál az ExperiDance táncművésze, Rimár Izabella az új darabunkban, a Nostradamus-ban (premier május 14!). Ráadásul rögtön a hírhedt rapperrel, Ganxsta Zolee-val játszanak férj és feleséget! Ráadásul úgy, hogy Iza valódi párja, Patonai Norbi is az ExperiDance-nél táncol!!! Minden adott egy jó kis botrányhoz, de hát ez csak színpad, Iza pedig soha nem volt még ilyen fegyelmezett, mint most. De azért egy-két pikáns részletet is elmesélt az interjúban…

Milyen a viszonyotok Ganxsta Zolee-val?

Zolee óriási meglepetés számomra, egy nagyon kellemes meglepetés. Amit a médiában láttam belőle kicsit más mint élőben, de azt kell hogy mondjam, az ő esetében kifejezetten igaz, hogy a kemény külső érző lelket takar. Kicsit erre a kettősségre játszunk rá, amikor előveszi azt a durva kötelet a darab egyik pontján… De ezt majd meglátja a közönség.

Hogyan tanultál meg ennyi szöveget elsőre?

Először is minden nap rágtam Román Sándor fülét, hogy szeretném már megkapni a szövegkönyvet. Pozsgai Zsolt író-rendező éjt-nappallá téve dolgozott rajta, de közben Szófiában rendezett, nagyon le volt terhelve. Amikor végre megkaptam, egy hetem volt megtanulni. Leginkább a fürdőkádban, teljes csöndben magoltam, és amikor úgy éreztem kész vagyok, Norbi kikérdezett.

Milyen Nostradamus felesége? Milyen rendezői instrukciókat kaptál?

Ez a lány nagyon kacér és mindenkivel flörtöl, ráadásul Nostradamus szeme láttára, ami sok komikus szituációt szül. 😉 Viszont nem gonoszságból élvezi ki, hogy a férfiak körülzsongják, inkább a féktelen életöröm és kíváncsiság miatt. Az egész utazás nagyon tetszik neki, mindennek úgy örül, mint egy gyerek. Nostradamus borongós jóslatait már nagyon unja, inkább élvezni szeretné az életet, de ugyanakkor semmi pénzért nem hagyná el a férjét. Ezt a gyermeki életörömöt kell megmutatnom a színpadon.

Hogy érzed magad így néhány nappal a premier előtt?

Teljes extázisban vagyok, hiszen ez az első nagy szerepem, amit ráadásul nem egy másik táncostól „örököltem”, hanem én játszhatom el először. Remélem, a közönségnek is tetszeni fog az alakításom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!