kulissza.cafeblog.hu

Augusztusban nyílik a Factory Fesztiváludvar!

A RaM Colosseum páratlan sikerére építve az ExperiDance most egy új, nyári kulturális élettér megnyitásával rázza fel a főváros művészeti életét. A Factory Fesztiváludvar a 19. századi Láng Gépgyár elegáns műemlék-épületének belső udvarán kap helyet, és estéről estére 780 főt tud majd befogadni. A műemléket az ExperiDance Production egy több mint kétéves reorganizációs program keretében állította helyre annak érdekében, hogy egy egyedi hangulatú, egyszerre laza és nagyon exkluzív életteret hozzon létre, amely inspirálja a kreativitást.

Ennek a kreatív alkotóközpontnak lehet részese 2016 nyarától a közönség is, hiszen a Factory Fesztiváludvar Értetek és a forró nyári éjszakákért született. 😉

Az idei évben az egyhetes augusztusi (08. 03-07.) fesztiválprogram gerincét természetesen az ExperiDance repertoárjának nagyprodukciói: a „Nagyidai Cigányok”, az „Ezeregyév – Generációk”, a mára világsikerű 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival közösen színpadra állított „Fergeteges”, valamint a társulat idén márciusban debütált Omega musicalje, a „Gyöngyhajú lány balladája” adják majd.

Jegyek már kaphatók: http://www.jegy.hu/search?q=factory+fesztivál

Gyertek!!!

 

factory

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!