kulissza.cafeblog.hu

5 érdekesség a Szenvedélyem, Velencéről

Ha nem láttad még a vízi város titkait bemutató, Szenvedélyem, Velence című előadásunkat, vagy szívesen újranéznéd, akkor íme 5 érdekesség, amit érdemes megfigyelni a darabban!

  1. A RaM Colosseum színpadához tartozik egy 4 m mélyre leereszthető süllyedő, amely nagyon fontos szerepet játszik a darabban. Vajon mikor? 😉
  2. A függönytánc számot Patonai Zsolt és Stana Alexandra mutatják be a levegőben. Ők nem csak táncos, de artista képzéssel is rendelkeznek. Oktatójuk André Roland, aki minden egyes előadás előtt idefárad, hogy felerősítse a függönyöket vagy szaknéven tissue-kat a színpad fölé. Ezt biztonságtechnikai okokból csak ő teheti meg, bár a saját műszaki állományunk két tagja már tanulja ennek a fogásait. Első lépésként ipari alpinista képzettséget szereztek.
  3. A Casanovát és áldozatát alakító Patonai Norbert és Rimár Izabella a valóságban is egy pár.
  4. A fürdőzős jelenetben szereplő szép kurtizán, Morvai Veronika saját maga harmonikázik a jelenet első pár percében, hiszen 8 évig tanult ezen a különleges hangszeren játszani. 
  5. Az egyik akrobatikus duettet bemutató Bistei Judit tavaly megnyerte Bangkokban a fitness világbajnokságot.

FotoSarok.hu_Experidance-Velence_export_REW1689 FotoSarok.hu_Experidance-Velence_export_REW1855 Velence04 Velence09 FotoSarok.hu_Experidance-Velence_export_REW1884

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!