kulissza.cafeblog.hu

AZ EXPERIDANCE MOST MEGNYERHETI AZ ÜZLETI OSCAR-DÍJAT

Elindult a közönségszavazás a European Business Awards-on: számítunk Rátok!

Örömmel jelentjük be, hogy az ExperiDance Tánctársulat ismét képbe került nemzetközi szinten is: a European Business Awards zsűrije beválasztott minket Magyarország leginnovatívabb vállalkozásai közé!!! Így a Tánctársulat esélyes a rangos nemzetközi díj fődíjára. Ezt a megtiszteltetést a közönségünk nélkül nem kaphattuk volna meg; KÖSZÖNJÜK NEKTEK a sok-sok támogatást! 

A verseny most elért a legizgalmasabb pontjához: kezdetét vette a közönségszavazás. Ezúttal a legkritikusabb zsűri, vagyis Ti dönthettek arról, hogy a nemzeti jelöltek közül kik vehetnek részt az utolsó fordulóban, vagyis kik lesznek 2016-ban Európa legjobbjai. Kezdődjön hát a tánc!

Amennyiben úgy érzitek, hogy szívesen támogattok minket egy szavazattal, kattintsatok az alábbi linkre. Szavazni pár egyszerű lépésben lehet, melyhez ha szükséges, találtok egy használati utasítást a cikk végén. A szavazófelület hitelesítésképpen email címet kér, melyet azonban az EBA semmilyen módon nem használ fel, és a szavazás lezárulta után törli a rendszerből. Egy személy több valós email címmel is szavazhat.

ExperiDance szavazófelület

A versenyben szereplő bemutatkozó filmünket magyar nyelven itt nézhetitek meg:

Bemutatkozó videó

További információk:

Az EBA 2007 óta díjazza a kiemelkedő vállalati és egyéni teljesítményt Európa-szerte, így nagy megtiszteltetés a társulat számára, hogy a kontinens kiemelkedő vállalkozásai között tartják számon. Mindez azt bizonyítja, hogy a nemzetközi zsűri számára sem kétséges: a magyar tánc bárhol képes rabul ejteni a közönség szívét. 2016-ban az ExperiDance Production olyan vállalatokkal versenyez, mint a Henkel Magyarország Kft., a K&H Group vagy a Provident Hungary.

Segítség a szavazáshoz:

experidance_european_business

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!