kulissza.cafeblog.hu

Törőcsik Mari 80

Szokták mondani, hogy milyen tiszteletre méltó, ha valaki méltósággal viseli az öregséget. Nos, Törőcsik Mari többet tud ennél – ő ugyanis boldogsággal viseli az öregséget! 80. születésnapján barátai és pályatársai köszöntötték, és ő viccelődött, énekelt, ugratta Vidnyánszky Attilát és Jordán Tamást és látszólag cseppet sem érdekelte, hogy éppen a Nemzeti Színház színpadán áll, az ország legfontosabb kulturális eseményén. De miért is zavartatta volna magát? Ez az ő születésnapja volt!

mari

A művészt többek között Tompos Kátya, Törőcsik Franciska, Kern András, Lázár Kati, Hirtling István, Voith Ági, Eszenyi Enikő, Bodrogi Gyula, László Zsolt, Stohl András színművész, Szabadi Vilmos hegedűművész, Érdi Tamás, Vásáry Tamás zongoraművész, Jávori Ferenc, Szakcsi Lakatos Béla, Selmeczi György, Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista, Zorán, Oláh Ibolya énekes és természetesen Román Sándor és az ExperiDance köszöntötte! Hiszen Törőcsik Mari volt a fénypontja 2003-as premierünknek a Revansnak!

buci

Sándor illő módon kiöltözött az alkalomhoz, 🙂 szmokingban és cilinderben nyújtotta át a malomkeréknyi virágcsokrot a színészóriásnak, miközben táncosaink a legnagyobb közönségsikert, a Marionett-számot táncolták el neki. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a közönség végigkönnyezte a kétórás gálát, köztük e sorok írója is 🙂

„Azt hiszem, nagyon boldog vagyok” – ezekkel a szavakkal zárta a művész az estét, amelynek műsorvezetője Kepes András volt.

experi

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!