kulissza.cafeblog.hu

Együtt zárja az évet Havasi Balázs, Román Sándor és az ExperiDance

Ha az ember keményen dolgozik, és nagyszabású dolgokat hoz létre, érthető, hogy néha szeretne megállni, megpihenni és visszatekinteni az elért eredményekre. És ha már visszatekint, akár örülhet is a megtett útnak, akár jól, akár rosszul sikerült, hiszen nincs olyan tapasztalat, amely hiábavaló. Ezt úgy hívjuk: Ünnep – a pihenés legmagasabb szintű formája, az ember alapvető szükséglete az ősközösségek óta.

Havasi Balázs és Román Sándor 2014 nyara óta dolgoznak együtt, hogy a Havasi Symphonic Aréna Koncert nem csak a komolyzene rajongóinak, de a táncművészet szerelmeseinek is felejthetetlen élmény legyen. Idén december 5-én ismét eredeti ExperiDance koreográfiák teszik teljessé Havasi Balázs virtuóz darabjait és a sztárvendég, Sir Karl Jenkins ADIEMUS sorozatának nyitótételét. A több száz fős stábbal együtt alkotni csodálatos, de embert próbáló feladat….

Ezért döntött úgy a két alkotó, hogy idén az Ünnepre is teremtenek alkalmat és szakítanak időt, és művészemberek lévén a kedves közönséget is meghívják egy pezsgős koccintásra. December 31-én Havasi Balázs, Román Sándor és az ExperiDance tánctársulat együtt zárják az évet a RaM Colosseumban, egy különlegesen személyes örömzene- és örömtánc produkcióval, amely a közös alkotómunka legjavát mutatja be.

A produkció neve Grand Finale lett, méltó az alkalomhoz, amikor a grandiózus szuperprodukciók varázslatos atmoszférája egyesül a színház intimitásával, és a közönség karnyújtásnyi távolságból figyelheti a művészek kitárulkozását. Hiszen mikor máskor mutatnák meg legrejtettebb művészetüket, mint az év utolsó napján, amikor bármit szabad?

Várunk mindenkit szeretettel a RaM Colosseumban, aki az Újév Ünnepét is a legmagasabb minőségű Élményekkel szeretné megülni!

WEB_grandfinale

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!