kulissza.cafeblog.hu

Jubileumi Ezeregyév főpróba a TV2 Aktívban

Bár külön-külön már minden táncművész hónapok óta készül a jubileumi Ezeregyév előadásra, a teljes stáb tegnap találkozott először. Régi barátok és szerelmesek, mesterek és tanítványok vették fel a fonalat a próbateremben, hiszen a 15 éves jubileumunk alkalmából mindenkit visszahívtunk, aki valaha táncolt az Ezeregyévben.

Biztosan tudjátok már, hogy így összesen 57 táncművész adja majd elő a darabot úgy, hogy az egyes szerepekben a különböző generációk váltják egymást. Egy-egy régi táncos a mostaniak szemében valóságos élő legenda, így nem kis megilletődéssel zajlott a tegnapi közös munka, főleg, hogy az alapító-koreográfus, Román Sándor is táncolni fog a hétvégén.

A hírt természetesen a sajtó is megneszelte, így a TV2 riportere, Vida Dóra ellátogatott hozzánk forgatni, míg Soós Andrea a Lánchíd Rádiótól egy 40 perces interjúcsokrot készített művészeinkkel. Román Sándor és Vona Tibor mellett Boda János (Lucifer), Patonai Norbert (A Teremtő), Morvai Veronika (Éva) és Benkő Dávid (Ádám) meséltek el kulisszatitkokat. Sőt Vera és Dávid azt is megosztotta a nézőkkel és hallgatókkal, hogy milyen jegyespárként együtt főszerepet táncolni az Ezeregyévben és a Fergetegesben, és hogy hogyan támogatják egymást a nehezebb pillanatokban.

Nézzetek minket a TV2-n csütörtökön 12.30-kor az Aktívban és hallgassatok minket hétvégén a Lánchíd Rádióban (pontos időpont hamarosan)!

20150928_104417

20150928_11142420150928_110617

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!