kulissza.cafeblog.hu

(Most már tényleg) Színház az Egész Világ!

Egy új, nagyon szerethető jelenséget figyeltünk meg innen, a RaM Colosseumból. Egyre több színvonalas eseménynek, programnak része valamilyen művészi teljesítmény. Ennek oka egyértelműen az, hogy a közönség már nem elégszik meg a szórakozás jól bevált, kiüresedett formáival, hanem valódi szépségre, tartalmas élményre vágyik.

Így fordulhat elő, hogy a legkülönbözőbb területek fúziójából érdekes összművészeti akciók születnek. Vegyük például a hajszobrászatot és a táncot: Hajas László márciusban keresett meg minket, hogy a düsseldorfi TOP HAIR International show-n való szerepléséhez már nem elég, ha „csak” lenyűgöző hajkoronákat varázsol a modelleknek a színpadon. Olyan produkcióra van szüksége, amely kifejezi azt a szenvedélyt és elszántságot, amellyel ő a nők szépségéért tevékenykedik immár több mint 25 éve.

Hogy-hogy nem, az ExperiDance jutott eszébe, miután látta a Szenvedélyem, Velence című modern reneszánsz produkciónkat. 🙂 Így hát három szólótáncosunk repülőre ült, hogy a világ legnagyobb fodrász géniuszainak találkozóján elkápráztassa a közönséget. Látványelemben nem volt hiány: a lányok igazi pop-art tündéreknek tűntek festőfóliával (!) előadott táncuk alatt. És talán elnézhető nekem az elfogultság ha azt mondom, túlragyogták a hajmodelleket.

_EK_9477

Na de kanyarodjunk vissza Budapestre, ahol eközben a tánckar többi része már azon dolgozott, hogy idén nyáron ismét művészi szintre emeljük a városnézést. Az ExperiDance On The River produkció talán nem ismeretlen rajongóink számára, hiszen táncoltunk mi már a Sirona sétahajó fedélzetén. Most vasárnap ismét vízre szálltunk, hogy háttérben a Parlament épületével, félúton Pest és Buda között a Dunán hat táncosunk előadjon egy részletet az Esszencia című produkcióból. A tánc egy exkluzív városnéző túra része, amelynek keretében a hajó utasai a Margit hídtól a Petőfi hídig utaznak, és finom falatokból sincs hiány… Igazi Best of Budapest élmény az ExperiDance On The River, amely egész nyáron tart és remélem, minél több kedves barátunkkal találkozunk!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!