kulissza.cafeblog.hu

Fitneszmodellként is sikeres Bistei Judit vezető táncosunk

IMG_2316Az ExperiDance minden táncművésze kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindig top formában lépjen színpadra – arra azonban nem számítottunk, hogy Bistei Judit, az ExperiDance szólótáncosa negyedik helyezést ér el a rangos BodySport Kupa nemzetközi fitneszmodell versenyen! Interjú. 

K: Gratulálok Judit az eredményhez, fantasztikusan nézel ki! Gondolom, nem kis munkád van ebben.

BJ: Igen köszönöm, fél éves felkészülésen vagyok túl, heti öt edzéssel. Ez úgy nézett ki, hogy a próbateremben végeztem 6 óra körül, 7-től pedig indult a 2-2,5 órás edzés a Gym City-ben. Ehhez járult hozzá a diéta, aminek az alapja a csirkehús, köretként rizs és rengeteg zöldség, ill. reggelire zabpehely. Ez azért fontos, hogy meglegyen a számomra egészséges fehérje-szénhidrát arány.

K: Hogy jött az ötlet, hogy fitneszmodellként is kipróbáld magad?

BJ: Kb. két éve elkezdtem edzőterembe járni, hogy az akrobatikus táncelemeket könnyben meg tudjam csinálni, és hogy a színpadi megjelenésem is fejlődjön. Még ott, az első edzőteremben megszólított egy edző, hogy nem akarok-e versenyezni, mert olyan látványos az izomzatom. Mondtam neki, hogy az ExperiDance mellett nem nagyon jutna erre időm, meg nem is az én világom. Aztán, amikor edzőtermet váltottam, ugyanez lejátszódott, ekkor már a párom, Kökény Róbert is mondta, hogy miért nem próbálom meg. Végül a harmadik teremben Csörgő Adrienn többszörös világbajnok biztatására vágtam bele.

IMG_2343 IMG_2339

K: Tulajdonképpen mit jelent fitneszmodellnek lenni?

BJ: Örülök, hogy ezt megkérdezted, ugyanis sokan keverik ezt a műfajt a testépítéssel. Pedig a fitneszmodellkedés nem az óriási izomtömeg felépítéséről szól, hanem arról, hogy nőies, kidolgozott, szálkás izomzatot fejlesszünk rengeteg mozgással és egészséges táplálkozással. Persze itt is vannak profi trükkök a lehető legjobb eredmény érdekében.

K: Kíváncsivá tettél…

BJ: A verseny napján például csak 2 dl vizet ihattam, hogy minél kevesebb víz maradjon a testemben. Így ugyanis szépen kidomborodnak az izmok, de erre való a versenyzők lebarnítása is, önbarnítóval. Sőt, pózolni is meg kell tanulni, amit a fotókon látsz, ahhoz a tudatos pózolás is hozzájárul, a hétköznapi vagy a táncos testtartásomban nem így nézek ki.

IMG_2341 image1

K: Mi volt a legnehezebb a versenyben?

BJ: A verseny napján Fergeteges előadás volt Hévízen. Tehát egy jó kis kialvatlan éjszaka után, végig izgulva a versenyt, amint megvolt az eredményhirdetés, felkaptam a melegítőt és úgy ahogy voltam, sminkben, lebarnítva elindultunk autóval a csapat után. Megérkeztünk, tusolás, új smink és mehet az előadás, este pedig haza. Jó kis nap volt…

K: Mit jelent számodra a 4. hely?

BJ: Nagyon sok önbizalmat ad, amit elsősorban az előadásokon, a színpadi jelenlétemmel szeretnék megmutatni a közönségnek.

IMG_2362

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!