kulissza.cafeblog.hu

ExperiDance? Energia! – Nézőnk véleménye

Nem egyszerű manapság igazán jól szórakozni, ahol a jól azt jelenti: elegánsan, tartalmasan, lelkünket díszbe öltöztetve.

Hiszen kultúrember legyen a talpán, aki a napi munka, háztartás, a gyerekek gondjai után még kicsinosítja magát, felkerekedik és beül egy koncertre, színházba. Érthető, hogy egyszerűbb sokszor bekapcsolni a tévét és nézni a szépfiúk-széplányok kalandjait a villás vagy a tengerparti valóságshow-ban a kanapéról, egy pohár bor társaságában. 🙂 De vajon igazi kikapcsolódás ez?

Velem sokszor van úgy, hogy azt veszem észre: 1-2 óra nyomtalanul eltűnt az életemből és nem emlékszem másra a tévéműsorból, mint villódzó fényekre és valami furcsa ruhakölteményre, amit a műsorvezetőnő viselt. És a vége az, hogy fáradtabban állok fel a tévé elől, mint ahogy leültem. És ilyenkor arra jutok, hogy bizony a szórakozásban is ínyencnek kell lenni: fel kell kutatni és meg kell tervezni a legjobb programokat, hiszen nem mindegy, hogy mivel töltjük el a kevés szabadidőt.

Ezért örültem nagyon, amikor egy kedves nézőnk elmesélte a saját történetét.

„Általában hetekkel korábban megveszem a jegyet és várom, hogy mehessek az ExperiDance előadására. De volt, hogy rosszul jöttek ki a dolgok: egy zűrös nap után olyan fáradtak voltunk a párommal, hogy elindulni se volt kedvünk. Megpróbáltam elajándékozni a jegyet, de persze az utolsó pillanatban nem tudott elmenni senki. Hát összeszedtük magunkat, kocsiba ültünk és pont kezdésre odaértünk. És akkor minden megváltozott: a táncosok berobbantak a színpadra és én 10 perc alatt elfelejtettem minden problémámat. Az első felvonás végén már hangosan nevettünk a férjemmel, az előadás után pedig úgy éreztem, át tudnám táncolni az éjszakát! Azóta eszembe sem jut kihagyni a színházat, akkora energiabomba!”

Ez a vallomás nagyon sokat jelent nekünk, mert bizonyítja, hogy Román Sándor és Vona Tibor pontosan azt érte el az ExperiDance-szel, amit mindig is szeretett volna: ünnepet teremteni a hétköznapokban úgy, hogy egy varázslatos, felszabadító dimenzióba repíti a közönséget a művészet segítségével.

Ajánljuk hát mindenkinek sok szeretettel az ExperiDance Energiaitalt, amely garantáltan frissít, feltölt és káros anyagoktól mentes! 🙂

Energia

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!